Maatkleding

Maatpakken of maatcolberts onder het private label van RS Sartoria zijn exclusief en toch tegen zeer scherpe prijs aan te schaffen. U kunt al een maatpak aan laten meten vanaf € 529,- en een colbert vanaf € 359,-. Tevens kunnen dames ook bij RS Sartoria terecht voor een colbert, met een rok of pantalon.

"Sartoria is Italiaans voor kleermakersatelier"

Persoonlijke styling

Overhemden
Een maatpak van RS Sartoria is pas compleet als u er een op maat gemaakt overhemd bij draagt.

Emanuel Berg for RS Sartoria maakt voor u de maatoverhemden. De collectie biedt een keuze uit meer dan 400 verschillende stoffen in diverse kwaliteiten en dessins.Verder omvat de collectie 60 soorten kragen, 12 verschillende manchetten en diverse soorten knopen. Er zijn talloze mogelijkheden om uw maatoverhemd aan uw persoonlijke smaak en stijl en aan uw maatpakken aan te passen.

Uw maatpakken en maatoverhemden worden door RS Sartoria met de grootste zorg aangemeten. De aanvangsprijs voor een maatoverhemd van Emanuel berg is € 149.-. De maatoverhemden van Emanuel Bergworden binnen +/- vier weken bij u afgeleverd.

Accessoires
Om uw gehele outfit compleet te maken, kunt u bij RS Sartoria ook terecht voor accessoires als stropdassen/pochetten en manchetknopen.

Maatpakken van travelling tailor

De maatkleding van RS Sartoria worden bij u thuis of bij uw bedrijf aangemeten op een tijdstip dat het u schikt. Naast de maatpakken meten wij ook uw maatcolberts en maatoverhemden aan en adviseren u vakkundig bij uw keuze.U bespreekt met onze tailor uw persoonlijke voorkeur qua, model, stof en dessin. Ook de mogelijkheden voor de voering, knopen en initialen komen hierbij aanbod.

RS Sartoria beschikt over verschillende pasmodellen voor maatpakken om uw keuze te vergemakkelijken en een zeer ruime collectie stofstalen.

"RS Sartoria staat garant voor verfijning, traditie en kwaliteit."

Contactgegevens

Voor meer informatie over maatkleding, of voor het maken van een afspraak, neem dan contact op met RS Sartoria.

Telefoon:
06 - 520 880 12

RS Sartoria
Larikshof 16
3355 RD Papendrecht

Nieuwsbrief - Blijf op de hoogte