Custom Jeans

Een jeans die aanvoelt alsof hij voor je gemaakt is, waarom ligt die eigenlijk nog niet in jouw kast? Dat vroegen wij ons ook af. Want een jeans is misschien wel het meest gedragen item uit jouw garderobe, en moet dus gewoon goed zijn. Daarom maken we hem vanaf nu op maat.

We kiezen eerst de kleur, nemen daarna jouw maten op en werken de broek vervolgens af met persoonlijke details. Jouw initialen op een backpatch van paardenhaar? Geen probleem! Een bijzondere boodschap in de tailleband? Je zegt het maar!

De perfecte jeans bestaat!

En wij maken hem op maat!
Die ene jeans die je het liefst elke dag zou dragen, die hebben we allemaal wel eens gehad. Maar waarom kan dat eigenlijk niet bij elke broek zo zijn? Nou, dat kan wel. Bij RS Sartoria hebben we namelijk op maat gemaakte jeans. En het is niet alleen fijn om zo’n broek te dragen, het is ook leuk om er een uit te zoeken.

• Custom made jeans – voorzien van alle opties – voor € 289,00
• Gemaakt van denims van het Italiaanse Candiani, in de mooiste kleuren en wassingen
• Op tien punten ingemeten
• Handgemaakt in ons atelier, op basis van jouw patroon
• Persoonlijk gestyled: garens, knopen, patches en sluitingen van jouw keuze
• Jouw patroon wordt bewaard, zodat de pasvorm ook de volgende keer gegarandeerd is

Op maat gemaakte jeans in drie stappen

  1. Gewoon een jeans die goed zit en bij jou past, die moet toch te vinden zijn? Zeker. Sterker nog, je hoeft er zelfs niet meer naar te zoeken. Wij maken hem namelijk op maat, en helemaal naar jouw smaak.
  2. We beginnen met een paar simpele vragen. Wanneer wil je hem dragen? Waarmee wil je de jeans combineren? En welke pasvorm heeft jouw voorkeur? Als we dat hebben bepaald is het tijd voor stap twee: het stylen van de jeans met kleuren en wassingen, maar ook garens, knopen, patches en sluitingen. Tot slot is het tijd voor een persoonlijke touch: jouw initialen op de jeans, of een persoonlijke boodschap in de tailleband.
  3. Daarna komt de laatste, maar misschien wel de belangrijkste stap: het inmeten van jouw jeans. Aan de hand van een pasmodel bepalen we op tien punten jouw maat. Natuurlijk bewaren we jouw maten, zodat een tweede jeans nog gemakkelijker uitgezocht is. Als we de custom made jeans hebben samengesteld, wordt hij in ons atelier gemaakt. Daarna is hij in ongeveer 4 weken klaar om af te leveren.

Ben je nieuwsgierig? Dat begrijpen we.  Maak daarom een vrijblijvende afspraak.

Contactgegevens

Voor meer informatie over maatkleding, of voor het maken van een afspraak, neem dan contact op met RS Sartoria.

Telefoon:
06 - 520 880 12

RS Sartoria
Larikshof 16
3355 RD Papendrecht

Nieuwsbrief - Blijf op de hoogte